Ο ΟΙΚΟΣ DOLCE & GABBANA ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑ-DOLCE & GABBANA ADVERTISING CAMPAIGN IN MYKONOS

Την Μύκονο επέλεξε ο οίκος Dolce & Gabbana για την φωτογράφιση της νέας του συλλογής για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018.

                               

 

Το νησί των Ανέμων γέμισε με πανέμορφα μοντέλα, όπως η Ρωσίδα καλλονή Anna Zotova και ο Σουηδός κούκλος Hampus Soderstrom, ντυμένα με τις πάντα ιδιαίτερες δημιουργίες του ιταλικού brand, τα οποία φωτογραφήθηκαν με φόντο το απέραντο ελληνικό γαλάζιο και το κυκλαδίτικο λευκό των σπιτιών της Μυκόνου.

. Οι δημιουργοί του οίκου, Domenico Dolce και Stefano Gabbana, είναι λάτρεις της χώρας μας και δημιούργησαν το hashtag #DGKLovesMykonos ώστε να προωθήσουν τόσο την νέα τους συλλογή όσο και την Ελλάδα. Φωτογραφίες της καμπάνιας, που φέρει την σφραγίδα των αδελφών Luca και Alessandro Morelli, διάσημων φωτογράφων με συνεργασίες και εξωφυλλα σε περιοδικά όπως η Vogue και το GQ, μπορείτε να δείτε στο web magazine του Mykonos Live TV.

The Italian fashion house Dolce & Gabbana chose Mykonos for Spring Summer 2018 advertising campaign. The famous Greek island was filled with male and female international models like the Russian beauty Anna Zotova and the Swedish Hampus Soderstrom, wearing Dolce & Gabbana outfits and being shot in the big blue of Aegean Sea and the picturesque white of Mykonian houses by the successful photographer brothers Luca and Alessandro Morelli. You can see shots of the advertising campaign through the web magazine of Mykonos Live TV.

 

 

 

Share