ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ ΔΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ: ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟΝ ΦΙΝΤΙΡΙΚΟ


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Είναι μαζί ξανά και το δείχνουν! Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο, που μετά την πρόσφατη επανασύνδεσή τους ταξίδεψαν στην Μύκονο. Το όμορφο ζευγάρι εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV στο beach bar restaurant Solymar στο Καλό Λιβάδι όπου ήταν πολύ διαχυτικό, η δε Κατερίνα ασυγκράτητη! Αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα που ήταν στραμμένα πάνω τους, η αθλήτρια αφού έκανε μασάζ στο κεφάλι του αγαπημένου της, στην συνέχεια του έδωσε ουκ ολίγα ρουφηχτά φιλιά στον λαιμό!
Μπορεί πριν από λίγους μήνες να πέρασαν μια σοβαρή κρίση στην σχέση τους, που τους έκανε να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, όμως δεν άντεξαν πολύ καιρό χώρια. Έτσι αποφάσισαν πρόσφατα να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στην σχέση τους.

Views: Loading..

Share