ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο Kensho στην Ψαρρού και μίλησε αποκλειστικά στο Mykonos Live TV και την δημοσιογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η όμορφη πρώην παίκτρια του My Style Rocks αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε με τον Τριαντάφυλλο στο JUST2US. ”Δεν υπήρξε κάποια κόντρα. Συνεργαστήκαμε, δεν ταίριαξαν οι χημείες μας. Υπήρξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ μας, αλλά τα βρήκαμε”. Για την συμμετοχή του Ντάφυ στο Survivor είπε: ”Εξεπλάγην όταν μπήκε. Δεν περίμενα να αντέξει τόσο. Αλλά ο χαρακτήρας του άρεσε στο κοινό και τον κράτησε μέσα 5,5 μήνες”.
Στην ερώτηση αν εκείνη θα πήγαινε στο Survivor απάντησε: ”Είμαι τύπος της γυμναστικής και των αθλημάτων. Δεν ξέρω αν θα άντεχα γιατί μου αρέσει πολύ το φαγητό και έχω θέμα με την καθαριότητα. Παρόλ’ αυτά, αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν”.
Για την φήμη που κυκλοφορεί ότι ετοιμάζεται το My Style Rocks All Star δήλωσε:”Έμαθα πως η παραγωγή με θέλει. Θα είναι πολύ ωραίο αν γίνει. Θα συνυπάρξω ξανά με τα κορίτσια: την Αλέξάνδρα, την Ιωάννα και την Δήμητρα. Αν μου γίνει πρόταση θα το σκεφτώ”. Αναφορικά με την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας που δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο ανέφερε:”Δεν μετάνιωσα για την συμπεριφορά μου. Το My Style Rocks είναι δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι αυτό που φαίνεται. Θέλει πολλή ενέργεια, πολλά ψυχικά αποθέματα. Έφτασα στο αμήν”.

Views: Loading..

Share