ΤΟ LIO ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΜΕ TO AΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΤΟΥ


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Το πιο glamorous cabaret-restaurant του κόσμου, το Lio, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στην Μύκονο για να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία διασκέδασης που συνδυάζει το μουσικοχορευτικό θέαμα που θυμίζει καμπαρέ και την υψηλή γαστρονομία. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο preopening party όπου παρουσιάστηκε ο χώρος και ένα μέρος του προγράμματος από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Pacha Group, Πάνο Σπέντζο.
Το Lio Mykonos θα παρουσιάσει ένα σώου διάρκειας δυόμισι ωρών, κατά το οποίο σε μια πίστα 35 μέτρων διεθνείς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, θα εξάπτουν τις αισθήσεις των πελατών. Μέρος του προγράμματος θα αποτελούν και οι εντυπωσιακές καλλονές χορεύτριες που με τα φιδίσια κορμιά τους θα λικνίζονται αισθησιακά και θα επικοινωνούν με τον κόσμο. Όσον για τον χώρο που στεγάζεται το Lio Mykonos, είναι και αυτός εντυπωσιακός. Μια μυστική πόρτα σε ένα από τα στενά σοκάκια της Χώρας οδηγεί τους θαμώνες σε έναν ανοικτό κήπο εναρμοσμένο με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ τα βλέμματα μαγνητίζουν τα μεγάλα μοντέρνα χρωματιστά γλυπτά που απεικονίζουν άγρια ζώα. Ένα είναι βέβαιο. Το Lio είναι κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα της Μυκόνου και η άφιξή του θα επαναπροσδιορίσει την διασκέδαση στο νησί των Ανέμων.

Views: Loading..

Share