ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ “ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ”


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Στον πιο γιορτινό προορισμό της Θεσσαλονίκης, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο λιμάνι της πόλης, ο “Φύλακας Άγγελος” έχει το δικό του σπιτάκι. Εκεί οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν και να στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο του “Φύλακα Άγγελου” που στέκεται δίπλα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Η παρουσία του “Φύλακα Άγγελου” στην Θεσσαλονίκη έχει μεταξύ άλλων και συμβολικό χαρακτήρα καθώς στην συμπρωτεύουσα υλοποιήθηκε η πρώτη αποστολή του πριν από τρία χρόνια με την δημιουργία ενός χώρου υποδοχής στην Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, που διαμορφώθηκε κατάλληλα ώστε η διαμονή τους κατά την διάρκεια της εξέτασης να είναι σε ένα περιβάλλον που θα διευκολύνει την εξέλιξη και ομαλή ολοκλήρωση των διαδικασιών.
Ο ιδρυτής και πρόεδρος του “Φύλακα Άγγελου”
Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός σε όλους Ντάνος του Survivor, μέσω του Mykonos Live TV στέλνει τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και την νέα χρονιά και καλεί τον κόσμο να επισκεφθεί το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ώστε -όπως αναφέρει- “όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να σταθούμε κοντά στα παιδιά που έχουν βιώσει συνθήκες που δεν τους αρμόζουν και να τα στηρίξουμε για να συνεχίσουν την ζωή τους”.

Views: Loading..

Share