ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ TOY ΓΕΡΜΑΝΙΚΟY ΠΕΡΙΟΔΙΚΟY DER SPIEGEL ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟY


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Οι παπαράτσι της Μυκόνου έγιναν θέμα στο Der Spiegel. Στο πεντασέλιδο αφιέρωμα που φιλοξενείται στο τελευταίο τεύχος του γερμανικού περιοδικού μιλούν οι φωτογράφοι των celebrities Νίκος Σεμιτέκολο και Νίκος Ζώτος. Οι δύο γνωστοί Έλληνες κυνηγοί διασημοτήτων περιγράφουν μια συνηθισμένη μέρα δουλειάς στην παραλία της Ψαρρούς όπου βρίσκεται το ”γραφείο” τους και θυμούνται ιστορίες από διάσημα πρόσωπα που έχουν απαθανατίσει με την φωτογραφική τους μηχανή. Στο αφιέρωμα υπογραμμίζεται ότι την εποχή των social media, που οι αστέρες δημοσιεύουν μόνοι τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δουλειά των παπαράτσι έχει γίνει πολύ δύσκολη και ότι αξία μιας φωτογραφίας πέφτει αυτόματα 20 με 30 τοις εκατό. Υπάρχουν βέβαια και οι διάσημοι που δεν κάνουν αναρτήσεις, όπως φέτος ο Elon Musk και η Charlize Theron, οπότε μια φωτογραφία ενός παπαράτσο παίρνει πολύ μεγάλη αξία.
Ο Νίκος Σεμιτέκολο, που από το 1995 φωτογραφίζει celebrities στην Μύκονο, σχολιάζει μεταξύ άλλων ότι για να θεωρείσαι πετυχημένος δεν πρέπει να τραβήξεις μια απλή φωτογραφία, αλλά μια ιστορία και ότι η Μύκονος είναι το ιδανικό μέρος για τους παπαράτσι γιατί στο νησί των ανέμων οι διάσημοι διασκεδάζουν την ημέρα στην παραλία και όχι τα βράδια στα κλαμπ όπως γίνεται στην Ίμπιζα.
Ο Νίκος Ζώτος που από το 2010 περνάει την καλοκαιρινή σαιζόν στην Μύκονο αναφέρει ότι οι περισσότεροι celebrities όταν αντιλαμβάνονται την παρουσία του πηγαίνουν και του μιλάνε ή στέλνουν τον σωματοφύλακά τους. Όπως ο Justin Bieber που ζήτησε να τον αφήσουν να πιει με την ησυχία του το ποτό του και στην συνέχεια να τον φωτογραφίσουν.
Όσο κι αν κάποιοι δεν το βλέπουν ή δεν θέλουν να το δουν, η δουλειά των παπαράτσι της Μυκόνου είναι σημαντική καθώς συμβάλει στην προβολή του νησιού και στην αύξηση της τουριστικής κίνησής του. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο ταξιδεύουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης επηρεάζοντας τον κόσμο, ο οποίος βλέποντας τους αγαπημένους του celebrities να κάνουν διακοπές στην Μύκονο θέλει να τους μιμηθεί.

Views: Loading..

Share