Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Στην Μύκονο βρέθηκε η Μαρίνα Σταυράκη και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, έκανε Πάσχα στο νησί των Ανέμων και επίσης πέρασε εκεί την Πρωτομαγιά.
Παρέα με τον σχεδιαστή μόδας Βλάσση Χολέβα και εκλεκτούς φίλους διασκέδασε, χόρεψε και έζησε μοναδικές στιγμές επιβεβαιώνοντας πως έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή της. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στα σοκάκια της Χώρας μαζί με τον Βλάσση Χολέβα με τον οποίο έχουν έρθει πολύ κοντά ενώ συνεργάζονται και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς διατηρούν κατάστημα στην Μύκονο. Με σούπερ μίνι φόρεμα, ροζ τσάντα και λευκές μπότες μέχρι το γόνατο η Μαρίνα Σταυράκη απόλαυσε την βόλτα της αδιαφορώντας για τα βλέμματα που είχαν καρφωθεί πάνω της αλλά και για το κρύο που επικρατούσε.

Views: Loading..

Share