ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ! ΑΥΤΟΦΩΡΟ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ & ΩΡΑΡΙΟ


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Μαζικές εφόδους σε νυχτερινά μαγαζιά, beach club και βίλλες της Μυκόνου πραγματοποίησε η Αστυνομία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο 13 Μαΐου οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε πολύ γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Μικρής Βενετίας και κατέσχεσαν ενισχυτές, ενώ οι υπεύθυνοι κάποιων καταστημάτων οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο για ηχορύπανση και παραβίαση ωραρίου. Μια ημέρα μετά, στις 14 Μαΐου, στο διάσημο beach bar restaurant “Scorpios” στην Παράγκα, όπου λάμβανε χώρα πάρτυ για το άνοιγμα του καταστήματος, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο τρεις φορές προβαίνοντας επίσης σε κατασχέσεις ενισχυτών. To event ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα με την μουσική να παίζει σε χαμηλή ένταση. Παράλληλα, έγιναν έλεγχοι για ναρκωτικά, ενώ ελέχθηκαν και οδηγοί transfer.
Την ίδια μέρα, όπως αποκάλυψε dj που εργάζεται στο νησί, το πάρτυ που είχε διοργανωθεί σε πολυτελή βίλλα έλαβε τέλος στις 9 το βράδυ μετά από επέμβαση της Αστυνομίας. Από την μία πλευρά έχουμε τους επιχειρηματίες που εμφανίζονται ιδιαίτεροι ενοχλημένοι καθώς θεωρούν ότι αυτά τα περιστατικά θα διώξουν τον κόσμο που βρίσκεται στην Μύκονο και θα αποτρέψει την άφιξη τουριστών που έρχονται στο νησί για να διασκεδάσουν. Και από την άλλη πλευρά έχουμε νέο επικεφαλής και νέο προσωπικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου, η οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει περιθώρια στην επιβολή του νόμου και της τάξης.

Views: Loading..

Share