ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Η εντυπωσιακή ναυαρχίδα του στόλου της Costa, το «Costa Luminosa” των 92.600 τόνων, με τα 13 καταστρώματα και μήκος 294 μέτρα, έπιασε λιμάνι σήμερα το πρωί στη Μύκονο! Είναι η 1η κρουαζιέρα για τη φετινή περίοδο και το πρώτο θέμα συζήτησης στα σοκάκια της Μυκόνου!

Το επιβλητικό και εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο φέρνει μαζί του εκτός από τους επιβάτες, μηνύματα αισιοδοξίας και χαμόγελα για τις τοπικές επιχειρήσεις της Μυκόνου, καθώς από πέρσι πολλά καταστήματα έβαλαν λουκέτο, βυθίζοντας εργαζόμενους και επιχειρηματίες σε άγχος – ανασφάλεια και θλίψη.

Η αποβίβαση των επιβατών του Costa Luminosa, γίνεται υπό την εποπτεία και επίβλεψη των αρμόδιων αρχών, τηρώντας τα μέτρα που ισχύουν. Ευχόμαστε καλή παραμονή στο νησί! Οι Μυκονιάτες άλλωστε γνωρίζουν τι σημαίνει «κρουαζιέρα» για την τοπική οικονομία του Νησιού!
Καλή σεζόν σε όλους, με υγεία!

Views: Loading..

Share