Ο SERGI ΠΑΡΤΑΡΕΙ ΞΕΦΡΕΝΑ ΣΕ ΒΙΛΛΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ “ΚΛΑΙΝΕ”


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Τα κορωνοπάρτι σε βίλλες στην Μύκονο δίνουν και παίρνουν. Εκατοντάδες άτομα συνωστίζονται και διασκεδάζουν χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας. Σε ένα τέτοιο πάρτι συμμετείχε ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Sergi Roberto μαζί με την σύζυγό του και μοντέλο στο επάγγελμα Coral Simanovich. Οπως θα δείτε στα πλάνα που εξασφάλισε το Mykonos Live TV το πολυτελές κατάλυμα με θέα το απέραντο γαλάζιο έχει μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης με dj, μπαρ και σερβιτόρους. Οι καλεσμένοι -ανάμεσά τους- ο 29χρονος διεθνής Ισπανός άσσος μαζί με την εντυπωσιακή αγαπημένη του- χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς μασκες σαν να μην υπάρχει κορωνοϊος. Την ίδια ώρα οι επιχειρηματίες της διασκέδασης και της εστίασης στην Μύκονο πλήττονται σημαντικά από τους περιορισμούς στο ωράριο και την απαγόρευση της μουσικής, και θεωρούν άδικη την όλη κατάσταση, καθώς τα ανεξέλεγκτα πάρτι στις βίλλες αποτελούν υγειονομικές βόμβες και οδηγούν σε απώλειες φόρων, ασφαλιστικών εισφορών και αθέμιτο ανταγωνισμό.
Για τους παραπάνω λόγους τα δύο μεγαλύτερα σωματεία της Μυκόνου στον τομέα της διασκέδασης απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς αναμένοντας τις άμεσες ενέργειες της Κυβέρνησης για να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι.

Views: Loading..

Share