ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ, ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη του Mykonos Live TV ότι στην περιοχή Μαού της Μυκόνου ενοικιάζεται εκκλησία ως κατάλυμα, η ιδιοκτήτρια απέστειλε επιστολή την οποία δημοσιεύουμε:
«Σε απάντηση του από 01/07/2022 δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση mykonoslive.tv με τίτλο “Δεν έχουν τον θεό τους!!! Νοικιάζουν μέχρι και τις εκκλησίες στην Μύκονο” που συνοδεύεται από σχετικό βίντεο που απεικονίζει ακίνητό μου, σας δηλώνω τα εξής: Ως ιδιοκτήτρια του ως άνω ακινήτου έχω εκμισθώσει από 04.05.2020 δύο κύριους χώρους (οικία) οι οποίοι γειτνιάζουν με ιδιωτικό ξωκλήσι, σε μόνιμο κάτοικο Μυκόνου και όχι για τουριστικούς λόγους, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.
Σύμφωνα με ειδικό όρο του νομίμως αναρτηθέντος στην εφορία μισθωτηρίου, η εκκλησία που ευρίσκεται δίπλα στο μίσθιο δεν περιλαμβάνεται στην μίσθωση. Ο μισθωτής δεν έχει πρόσβαση και κλειδιά της εκκλησίας, παρά μόνο ο φροντιστής αυτής. Το μίσθιο έχει την ιδιαιτερότητα απλώς ότι γειτνιάζει με το ιδιωτικό ξωκλήσι, επίσης ιδιοκτησίας μου. Ο ως άνω ειδικός όρος του μισθωτηρίου περιέχει επίσης ειδική μνεία περί τέλεσης Ορθόδοξης λειτουργίας στο ξωκλήσι μια φορά τον χρόνο, την τέλεση της οποίας είναι υποχρεωμένος να αποδέχεται ο μισθωτής της οικίας και η οποία λειτουργία για φέτος έχει προγραμματιστεί εντός του Ιουλίου 2022. Επομένως, τα περί μετατροπής του κυκλαδίτικου ξωκλησιού σε στούντιο και τα περί αισχροκέρδειας επιχειρηματία εις βάρος της εκκλησίας, είναι απολύτως αναληθή, δυσφημιστικά και συκοφαντικά και ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Προς προσωπική σας ενημέρωση αναφέρω ότι ουδόλως φέρω την ιδιότητα επιχειρηματία, αντιθέτως φέρω την ιδιότητα της δικηγόρου και ως εκ τούτου δεν θα προέβαινε ποτέ σε παράνομη πράξη ή πράξη που θα προσέβαλε την τοπική κοινωνία της Μυκόνου.
Κατόπιν τούτων σας καλώ να προβείτε άμεσα στην δημοσίευση της ανωτέρω απάντησής μου-δήλωσής μου προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί, την οποία αποστέλλω σε ένδειξη καλής θελήσεως, ειδάλλως επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου και θα πράξω τα νόμιμα».

Η απάντηση του Mykonos Live TV: Αρχικά και προς αποκατάσταση της αλήθειας, το κανάλι μας στο δημοσίευμα του δεν αναφέρει πουθενά την φράση “αισχροκέρδεια επιχειρηματία εις βάρος της εκκλησίας”. Πέραν τούτου, έχουμε όλη την καλή διάθεση να πιστέψουμε ότι το ξωκλήσι δεν μισθώνεται. Δεν αποτελεί όμως ένα είδος “βεβήλωσης” όταν δίπλα από τον ιερό χώρο της εκκλησίας εμφανίζεται η εικόνα όπως παρουσιάστηκε στο βίντεο; Και ειδικά από έναν δικηγόρο που -όπως ισχυρίζεται- δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα πρόσβαλε την κοινωνία της Μυκόνου.

Views: Loading..

Share