ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ €1.000.000


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», στην πώληση της βίλας του Γιώργου Τράγκα στην Μύκονο, προέβη ο μεγάλος γιος του, Γιάννης, στον οποίο είχε μεταβιβαστεί από τον πατέρα του όσο ήταν εν ζωή. Αγοραστής του ακινήτου που μέχρι το τέλος της περυσινής καλοκαιρινής σαιζόν νοικιαζόταν μέσω της πλατφόρμας Airbnb είναι ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης, ο οποίος έχει ήδη χτίσει μια βίλα σε απόσταση αναπνοής από αυτήν του Γιώργου Τράγκα, με τα δύο σπίτια να τα χωρίζει ένας μαντρότοιχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τίμημα άγγιξε το 1 εκατομμύριο ευρώ ενώ η συγκεκριμένη κίνηση κρίθηκε επιβεβλημένη για τον γιο του αείμνηστου εκδότη-δημοσιογράφου δεδομένου ότι τα έξοδα για να προσλάβει δικηγόρους από την Αμερική προκειμένου να βρει μια άκρη με τα δεκάδες ακίνητα του πατέρα του, ήταν υπέρογκα.
Η εν λόγω βίλα έχει συνολική επιφάνεια 200 τ.μ και προσφέρει όλες τις ανέσεις, όμως το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι η εκπληκτική θέα της αφού βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κόλπο της Ψαρρούς. Η ενοικίαση του ακινήτου απέφερε στον Γιάννη Τράγκα κάθε χρόνο ένα σταθερό εισόδημα, το οποίο από το τέλος του 2021 έγινε πιο απαραίτητο, καθώς έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του και τα αποκαλυπτήρια της διαθήκης του ξεκίνησε ένας ενδοοικογενειακός εμφύλιος για τον διαμοιρασμό της περιουσίας του. Ο Ιωάννης Τσουκαρίδης, έχοντας αποκομίσει γύρω στα 25 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του 90% της εταιρείας Paperpack σε κινεζικό fund αποφάσισε να χτυπήσει την συγκεκριμένη κατοικία στο νησί των Ανέμων. Μάλιστα, οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Views: Loading..

Share