ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ MY STYLE ROCKS Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ MYKONOS LIVE TV ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Στον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο και το Mykonos Live TV παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το εντυπωσιακό μοντέλο από το νησί των Ανέμων όπου βρέθηκε για διακοπές μίλησε για όλους και για όλα χωρίς υπεκφυγές. Άνετη, χαμογελαστή και πάντα σέξι η Δήμητρα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Μηλιώνη. Περιέγραψε το ατύχημα στα γενέθλιά της που την έστειλε στο χειρουργείο. Εξήγησε πως γεννήθηκε η φιλία της με την Ιωάννα Τούνη. Αναφέρθηκε στην ώθηση που έδωσε στην καριέρα της η εκπομπή Greece’s Next Top Model και έριξε για άλλη μια φορά ευθείες βολές κατά του My Style Rocks θεωρώντας την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοδας του ΣΚΑΪ ως μια από τις χειρότερες επαγγελματικές συνεργασίες της. Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη της Δήμητρας Αλεξανδράκη στον Πέτρο Νάζο στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Views: Loading..

Share