ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΙΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΗΣ AMFORA DIVINE WINES


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φέτος το 4ο wine symposium της εταιρείας μας Amfora divine wines την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Macedonia palace.
Η έκθεση φιλοξενώντας για άλλη μια χρονιά τις συνεργαζομενες εταιρειες και τα μοναδικά προϊόντα τους , έδωσε το στίγμα της στον οινικό χώρο παρουσιαζοντας ταυτόχρονα ελληνικές αλλά και ξένες ετικέτες κρασιών αλλά και ξεχωριστά premium προιοντα όπως τη νέα μπύρα NOAM .. Με πολλή μεγάλη επισκεψιμότητα στο 4ο Wine Symposium, πλήθος επιχειρηματιών της εστίασης από όλη την Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο ,είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν από κοντά , τις νέες αλλα και βραβευμένες ετικέτες κρασιών από τα συνεργαζόμενα οινοποιεία της Amfora Divine wines ενώ δυνατό παρόν είχε και η εταιρεία καφέ Segafredo με τις αρωματικές και ποιοτικές ποικιλίες καφέ.
Για πρώτη φορά φέτος στο 4ο Wine Symposium της Amfora Divine wines ξεχωριστή θέση είχε η Armonia Foods παρουσιαζοντας μια πανδαισία γεύσεων από αλλαντικά, ξεχωριστά και τυριά κάνοντας το απόλυτο pairing .Η Armonia foods επιλέγει special γαστρονομικά προϊόντα από Έλληνες και ξένους παραγωγούς για τους χώρους εστίασης. O πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Amfora Divine Wines κ. Απόστολος Καραμήτσος αναφέρθηκε για τις δυνατες προοπτικές των προϊόντων στο χώρο του κρασιού , του καφέ αλλά και γενικότερα στο χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και ένα συνεχές αισιόδοξο μέλλον για ολο τον κόσμο

Views: Loading..

Share