Ελιζαμπεθ Ελέτσι : Τα εντυπωσιακά γενέθλια της γαζέλας του Survivor στη Μύκονο!


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Γενέθλια με άρωμα Μυκόνου για την όμορφη γαζέλα του Survivor!
Η Ελιζαμπεθ Ελέτσι, η πρώην παίκτρια του Survivor η οποία έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο παιχνίδι, γιόρτασε τα γενέθλια της στο μεξικανικό εστιατόριο της Χριστίνας Παππά στη Μύκονο,Azul Condesa Mykonos παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους απο τον καλλιτεχνικό και ιατρικό κλάδο όπως ο Δημητρης Κοντός, διακεκριμένος φυσιοθεραπευτής και αποκατάστασης στη ΜΕΘ ,ο κωμμωτής Νικος Σκιντζής αλλά και η παίκτρια του Survivor Χριστίνα Κεφαλά με την οποία διατηρεί μια όμορφη και τρυφερή φιλία!!
Η Χριστίνα έκανε «έκπληξη» την εντυπωσιακή τούρτα στην Ελιζαμπεθ και τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά»!
Η υπέρλαμπρη τριώροφη τούρτα απο το Epoca,απο το διάσημο ζαχαροπλαστείου του κοσμοπολίτικου νησιού , είχε άρωμα απο “Survivor” καθώς ήταν πλαισιωμένη με τα αγωνίσματα που πήρε τα πρωτιά η όμορφη Ελιζαμπεθ στην διάσημη ομάδα,όπως το αγώνισμα της δύναμης με την περιστροφική δοκό με τους κουβάδες και αλλά εντυπωσιακές κατασκευές!
Το “talk of the town” της βραδιάς ήταν το ομοίωμα της Ελίζαμπεθ απο πηλό πάνω στην τούρτα!

Η γοητευτική δημοσιογράφος και επιχειρηματίας έλαμπε μέσα απο το εντυπωσιακό της φόρεμα Costa Leka κεντημένο όλο με μικρά κρύσταλλα!
Ήταν πραγματικά για άλλη μια φορά
υπέρλαμπρη!

Views: Loading..

Share