Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΥΜΦΩΝ -Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ.


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Σε έναν υπέροχο χώρο, στο Anassa City Events , οι νεόνυμφοι Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση γιορτάζουν την απόφαση ζωής να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο χώρος υπέροχα στολισμένος δέχτηκε τους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού. Η είσοδος του ζευγαριού ήταν εντυπωσιακή , ανέβηκαν στην σκηνή, έκοψαν την παραδοσιακή γαμήλια τούρτα και ήπιαν σαμπάνια ενώ δεν παρέλειψαν ως επίσημο ζευγάρι πλέον να ευχαριστήσουν όλους τους παρευρισκόμενους που πολλοί από αυτούς ταξίδεψαν για να είναι δίπλα τους αυτή την σημαντική ημέρα. Ενώ ο γαμπρός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν αναφέρθηκε στην πολυαγαπημένη του που περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με ένα ζεστό χειροκρότημα θέλοντας να συμπαρασταθεί στον Γιώργο που με κόπο μίλησε. Τα λόγια του καθηλωτικά όταν ευχαρίστησε τον κόσμο εκ μέρους της μητέρας ,είπε χαρακτηριστικά : «Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν αυτή»!

Αμέσως πετάχτηκε από το κοινό μια καλεσμένη και του απάντησε : «Μακάρι και οι μανάδες να έχουν ένα παιδί σαν και εσένα»!

Το ζευγάρι χόρεψε το «Αφού σε βρήκα δεν σε αφήνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού σηματοδοτώντας την έναρξη του χορού. Θα ακολουθήσει τραγούδι και live εμφάνιση του Γιώργου Τσαλίκη που σίγουρα θα ξεσηκώσει όλους.

Views: Loading..

Share