Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ …ΓΛΕΝΤΙ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ!


 

Κατεβάστε το video σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Προσοχη πνευματικα δικαιώματα! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω του συστήματος re-embed του MykonosLiveTV σε ειδησεογραφικά portals καθώς και το κατέβασμα του βιντεο μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια! Η αναδημοσίευση σε πλατφόρμες διαμοιρασμού video (π.χ. YouTube, DailyMotion, Vimeo κτλ) απαγορεύεται ρητά.

Σε ένα πετυχημένο γλέντι εξελίχθηκε η δεξίωση των νεονύμφων, Γιώργου Αγγελόπουλου και Δήμητρας Βαμβακούση. Η βραδιά επιφύλαξε στους καλεσμένους: συγκίνηση, χορό και ξαφνική βροχή! Ένα «καλό οιωνό» μια και ο σοφός λαός λέει ότι η βροχή στο γάμο είναι καλή τύχη γιατί συμβολίζει τη κάθαρση και τη γονιμότητα.

Κορυφαία highlights της βραδιάς:

Όταν o Γιώργος χαρούμενος έσυρε τον χορό και περνώντας μέσα από τους καλεσμένους σχηματίστηκε μια ατέλειωτη ανθρώπινη αλυσίδα.

Ξεχωριστή και η στιγμή που ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης τραγούδησε το «Ελεύθερος για μια ζωή» του Κωνσταντίνου Αργυρού και ο κόσμος στριφογύριζε με το ρυθμό τις πετσέτες του. Ενώ τις χρησιμοποίησε για να προστατευτεί όταν ξαφνικά άρχισε να βρέχει…Χωρίς δισταγμό όλοι τις έβαλαν αντί ομπρέλας πάνω στα κεφάλια τους.

Παρότι η βροχή κράτησε 15 λεπτά, το κέφι έμεινε αμείωτο και οι καλεσμένοι συνέχισαν να χορεύουν σαγηνευμένοι από το κέφι και την ενέργεια του αστείρευτου Γιώργου Τσαλίκη!

Μια αξέχαστη βραδιά για όλους. Μια νέα αρχή για το Γιώργο και τη Δήμητρα.

Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

Views: Loading..

Share